حجتالاسلام حمیدرضا ارباب سلیمانی روز جمعه در نشست تخصصی رابطین شورای اقامه نماز کشور در مشهد، افزود: در حال حاضر ٢۵ هزار کانون فرهنگی و هنری مساجد، ۶ هزار موسسه فرهنگی و سه هزار و ۵٠٠ موسسه قرآنی در کشور فعال است که باید از این ظرفیتها در حوزه توسعه اقامه نماز نهایت استفاده شود.
وی اضافه کرد: همچنین بخش مردمی توسعه اقامه نماز باید تقویت شود، به طوریکه در کنار ترویج نماز از سوی دستگاههای اجرایی از ظرفیتهای مردمی نیز باید استفاده کرد.
حجت الاسلام ارباب سلیمانی خاطر نشان کرد: استفاده از ظرفیت فضای مجازی، هنرمندان و همچنین جشنوارهها در استانها برای ترویج فرهنگ اقامه نماز موثر است، اقدامات خلاقانه نظیر تولید سرود” سلام فرمانده” که به سرعت در کشورهای مختلف فراگیر شد، در حوزه اقامه نماز هم باید مورد توجه باشد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: چندی پیش آییننامه اجرایی ابلاغی دولت در خصوص ترویج توسعه فرهنگ اقامه نماز ابلاغ شد که باید مورد تاکید مسوولان اقامه نماز در استانها باشد.
وی اضافه کرد: همچنین در سال جاری تفاهمنامهای بین وزیر فرهنگ و ارشاد، نماینده رییسجمهور و رییس ستاد اقامه نماز کشور در زمینه ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز منعقد شد که باید مدنظر قرار گیرد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد تاکید کرد: مدیران و مسوولان حوزه ستاد اقامه نماز اگر نمیتوانند برای توسعه فرهنگ اقامه نماز کاری انجام دهند باید کار را واگذار کنند.
حجت الاسلام ارباب سلیمانی خاطر نشان کرد: طبق منویات رهبر معظم انقلاب، نماز بهترین عامل برای کاهش آسیبهای اجتماعی است.
دبیر شورای اقامه نماز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فعال بودن سامانه “سجاده” در ستاد اقامه نماز کشور، گفت: ۶٣ دستگاه و نهاد گزارشات مربوط به اقامه نماز را بارگزاری میکنند و کاستی در بارگزاری گزارشات در تخصیص بودجه نماز تاثیرگذار است، لذا همه باید در این سامانه فعال باشند.
وی با بیان اینکه نماز در روز جزا به منزله کارت پرواز و شاه کلید رسیدن به سعادت است. افزود: بیتوجهی به نماز به دلیل ضعف در معرفتشناسی است و نخبگان جهان برای نماز ارزش بالایی قائل هستند.