داریوش امانی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از مرز دوغارون در شهرستان تایباد استان خراسان رضوی افزود: برای این پروژه حدود ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شده که می تواند نقش موثری در سرعت بخشیدن به تردد ناوگان حمل و نقل بین المللی ایران و افغانستان داشته باشد.
وی ادامه داد: این پروژه از پارسال آغاز شده و هماهنگی با کشور افغانستان و دستگاه های مستقر در مرز دوغارون از مشکلاتی بودند که برطرف شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اختلاف مرزی میان ایران و افغانستان از اجرای طرح جامع پایانه مرزی جلوگیری می کرد که با حل این اختلاف، این طرح نیز اجرا می شود.
وی با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب که بر مبادلات تجاری و فرهنگی با همسایگان تاکید داشتند افزود: این امر در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته و تلاش می شود از ظرفیت های کشورهای همسایه استفاده شود تا آسیب پذیری کشور کاهش یابد.
امانی ادامه داد: در شرایط تحریم های یک جانبه آمریکا، مرزهای کشور به مسایل اقتصادی و تجاری کشور کمک کردند و در صدد هستیم پایانه های مرزی را فعال کنیم.
وی گفت: ایران با کشور پاکستان نیز مدتها از طریق مرز میرجاوه ارتباط داشت که طی ۶ ماه گذشته دو مرز ریمدان و پیشین هم به آن افزوده شدند و قرار است چهارمین پایانه مرزی هم در ناحیه جنوبی استان سیستان و بلوچستان افتتاح شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: با دستور رییس جمهوری مدیریت واحد پایانه های مرزی به سازمان راهداری واگذار شده تا امور پایانههای مرزی کشور سامان یابد.
وی ادامه داد: از آنجایی که فعالیت در مرزها ۲۴ ساعته می باشد اگر اختلافی بین نهادهای مستقر در مرز ایجاد شود نیاز است که یک سازمان مدیریتی پاسخگو باشد.
امانی گفت: آیین نامه این دستگاه مدیریتی هم برای مشخص شدن حوزه کاری در حال تصویب است.