آویشن (Thymes) یا آزربه سردهای از تیره نعناعیان است. آویشن حدود ۳۵۰ گونه دارد و به اوریگانوم بسیار نزدیک است. میوه آن فندق چهار قسمتی و گیاه آن، گیاهی علفی با ساقههای کرکدار و سفید است. شاخههای علفی آن پوشیده از برگهایی در قسمت فوقانی ساقه است. گلهای سفید ریز آن به طور چتری و منفرد می رویند و سرشاخههای گلدار و برگ آن قابل استفاده میباشد. آویشن از نظر طب سنتی طبعی گرم و خشک دارد. آویشن را به صورت تازه یا خشک و پودرشده در انواع غذاها، دمنوش آویشن و چای آویشن استفاده می کنند.
طرز تهیه دمنوش آویشن
برای تهیه دمنوش آویشن و عسل، یک قاشق مرباخوری آویشن خشکشده را داخل دو لیوان آب جوش بریزید.
قوری را روی شعله غیرمستقیم قرار دهید تا دم بکشد.
سپس وقتی از دما افتاد، به مقدار دلخواه، عسل به آن بیافزایید و میل کنید.
همچنین میتوانید موقع دمکشیدن، به آن لیمو عمانی نیز اضافه کنید.
طرز تهیه دمنوش آویشن به همراه خواص بی نظیر آن
آویشن (Thymes) گیاهی از تیره نعناعیان است که علاوه بر مصرف مستقیم می توان با آن دمنوش نیز تهیه کرد. طرز تهیه دمنوش آویشن مانند دم کردن چای است.
لینک کوتاه : https://zamenkhorasan.ir/?p=2514
- ارسال توسط : zamen2
- 454 بازدید
- بدون دیدگاه