• امروز : یکشنبه - ۱۳ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : 11 - جماد أول - 1444
  • برابر با : Sunday - 4 December - 2022
0

خشک کن حرارتی با قابلیت جدیددر مشهد ساخته شد

  • کد خبر : 1437
  • 12 تیر 1400 - 16:58
خشک کن حرارتی با قابلیت جدیددر مشهد ساخته شد
عضو هیأت علمی گروه طراحی ماشین آلات صنایع غذایی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: محققان این موسسه دستگاه خشک کن حرارتی با قابلیت حفظ بیشتر ارزش غذایی و مصرف کمتر انرژی ساختند.

محسن حیدری افزود: فرآیند خشک‌ شدن، فرایند بسیار پیچیده و بین رشته‌ای است که در آن رطوبت محصول با تبخیر شدن کاهش می‌یابد.

وی ادامه داد: در طول خشک شدن به موازات فرایند تبخیر، فرایندهای دیگری نیز رخ می‌دهد که می‌تواند باعث کاهش ارزش غذایی، تغییر رنگ، تخریب ساختار سلولی و ترک برداشتن محصول شود.

عضو هیأت علمی گروه طراحی ماشین آلات صنایع غذایی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: بیشتر شرکت‌های فعال در زمینه ساخت خشک‌کن‌های صنعتی در ایران تنها به واکنش تبخیر رطوبت توجه می‌کنند و سایر واکنش‌ها مورد غفلت قرار می‌گیرد که این موضوع باعث تولید محصولات بی‌کیفیت و کاهش کارایی خشک‌کن‌ها گردیده است.

وی افزود: افزایش عمر و ماندگاری محصول، حفظ بیشتر ارزش غذایی، کاهش زمان خشک‌شدن، کاهش مصرف انرژی و کاهش قیمت خشک‌کن‌ها از مهم‌ترین مطالبات صنعت غذا در فرایند خشک‌کردن می‌باشد که گروه طراحی ماشین آلات صنایع غذایی به صورت تخصصی طراحی و ساخت خشک‌کن ها را با در نظر گرفتن این مطالبات در قالب طرح‌های پژوهشی کاربردی مورد مطالعه و بررسی قرار داده است.

لینک کوتاه : http://zamenkhorasan.ir/?p=1437

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.