محمدحسینزاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در این جلسه با قدردانی از اعضای ستاد مردمی یادمان اولین سالگرد درگذشت زندهیاد استاد سید محسن مصطفیزاده بر مردمی برگزار شدن این مراسم تاکید کرد.
وی همچنین با اشاره به ابعاد مختلف شخصیتی مصطفیزاده خواستار مشارکت فعال همه دستگاههای مرتبط در خصوص هرچه بهتر برگزار شدن جلسه یادمان شد.
حسینزاده با یادآوری ارادت ویژه مصطفیزاده به ائمه اطهار(ع) گفت: عشق مثالزدنی این استاد فرهیخته به امام علی(ع) و امام رضا(ع) در آثار و رفتار وی مشهود بود.
در این نشست علاوه بر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و نمایندگانی از حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی، بسیج هنرمندان، شهرداری مشهد، معاونت فرهنگی سپاه امام رضا(ع) و مسئول دبیرخانه انجمن مفاخر خراسان رضوی و معاون کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی نیز حضور داشتند.
یادمان نخستین سالگرد زندهیاد استاد سید محسن مصطفیزاده ۱۱ اسفند ماه با حضور و سخنرانی استادان برجسته درخصوص شخصیت چند وجهی مصطفیزاده در حوزههای هنری، ادبی و علمی برگزار خواهد شد. رونمایی از آثار، پخش کلیپ و مستند، شعرخوانی از اشعار وی، اجرای نمایش از آثار و برپایی نمایشگاهی از آثار تالیفی و پژوهشی سیدمحسن مصطفیزاده از جمله بخشهای یادمان نخستین سالگرد زندهیاد استاد سید محسن مصطفیزاده پیشبینی شده است.
سیدمحسن مصطفیزاده شاعر، نویسنده، پژوهشگر و هنرمند پیشکسوت خراسان متولد پنجم مهر ماه ۱۳۳۵ در مشهد بود. وی یکی از مهمترین منتقدان عرصه تئاتر کشور به حساب میآمد که نگارش صدها مقاله و تصحیح بیش از ۵۰ مجلس تعزیه را نیز در کارنامه هنری خود داشت. برخی او را نفر اول هنر تعزیه کشور میدانند.
کتابهای «الفبای حسن»، «حدیث ولایت مالک»، «آیینه حق نما»، «منتخب مناقب امیرالمومنین در شعر فارسی»،«یاعلی»، «سیری در ۱۲۱ حدیث نبوی (ص) با مطلع یا علی (ع)»، «یک یا علی دیگر»، «لبیک یا علی» و نمایشنامههای «محاکات» و «ابدال» و مجموعه اشعار وی از جمله آثاری است که تاکنون از وی به چاپ رسیده است. شنیده های منظوم پیامبر، معلم، نقد کتاب: یک نکته از هزاران کاندر عبارت آمد، در خم کوچه ی تئاتر ایرانی، ای هستی تو ضامن پیوستگی ما از جمله مقالات وی است.
وی اندیشمندی جریانساز و نویسندهای فعال در عرصههای انقلاب اسلامی و همچنین عضو شورای نظارت بر نمایش استان خراسان رضوی بود. سیدمحسن مصطفیزاده پس از سالها پژوهش و نویسندگی عصر چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ به دلیل عارضه قلبی درگذشت.