بابازاده در خصوص ضعف دانشگاهها در حوزه فعالیت تشکلهای دانشجویی اظهار کرد: متاسفانه امروز در حوزه فعالیتهای تشکیلاتی ضعفهایی وجود دارد. برخی در پی منافع شخصی بوده و برخی دیگر هم فعالیت تشکل را در حاشیه دنبال میکنند.
وی اضافه کرد: از دلایل دیگر ضعف تشکلهای دانشجویی، عدم ارتباط مسئولان فعلی آنها با مسئولین ادوار پیشین آن تشکلهاست. این در حالی است که مسئولان ادوار گذشته پدر معنوی آن تشکل هستند. از طرفی یکی از پایههای اساسی فعالیتهای موفق تشکیلاتی، مشورت و گفتوگو است. نباید با دیدگاه فردمحور حرکت کرد.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزود: بسیاری از مشکلات اجتماعی و فرهنگی که امروز شاهد آن هستیم، ریشه در بیتوجهی به تشکلهای دانشجویی دارد. متاسفانه از یاد بردهایم که دانشگاه تنها مکانی برای تولید علم و علمآموزی نیست بلکه باید در دانشگاه بستر فعالیت تشکلهای دانشجویی فراهم شود.
بابازاده با تاکید بر اینکه باید در راستای فعالیت تشکلها ریلگذاری مناسب انجام شود، بیان کرد: دانشجویانی که عضو تشکلهای دانشجویی هستند، باید آشنایی کافی با کار گروهی و تربیت نیروی متخصص را داشته باشند. از این رو هدف جامعه اسلامی تربیت نسلی باانگیزه، مومن، تلاشگر، کاردان و کاربلد است.
وی در خصوص تاثیرات دوران اپیدمی کرونا بر فعالیت تشکلهای دانشجویی عنوان کرد: ویروس کرونا آسیبهایی جدی بر فضای دانشگاه و فعالیتهای دانشجویی وارد کرد. در حال حاضر دچار یک نوع تغییر زیستی در دانشگاه هستیم و باید در مسیر احیاء دوباره فعالیت تشکلها قدمهای محکمی برداریم.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با بیان اینکه جوان امروزی بیشتر زمان خود را در فضای مجازی سپری میکند و نباید از این فضا غفلت کرد، گفت: امروز با دانشجویانی روبهرو هستیم که در دوران دانشآموزی به ناچار از فضای مدارس فاصله گرفتند و با تحصیل در فضای مجازی، وارد دانشگاه شدند اما اکنون فعالیتهای دانشگاه طبق روال گذشته برقرار است و باید توجه داشت که فعالیتهای تکراری دیگر پاسخگوی نسل امروز نیست. باید در تشکلها مخاطبشناسی نیز صورت گیرد.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به نقل از شهید بهشتی دانشجو را موذن جامعه خواند و بر لزوم حضور دانشجویان در صحنه تاکید کرد.