حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حاجیصادقی امروز ۱۹ خردادماه در یازدهمین اجلاس سراسری بسیج اساتید که در مجتمع فرهنگی امامت مشهد برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن دهه اول ذیالحجه و سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) اظهار کرد: گاهی قرآن ما را برای بیداری هشدار میدهد. قرآن تنزل انسان را در غفلت از خدا و مقصد میداند. اما یک غفلت هست که حتی از غفلت از خدا بدتر است و آن غفلت از غفلتهاست. بیدردی، جهل مرکب و خطرناک است. یعنی درد وجود دارد، اما انسان احساس درد نمیکند.
وی با تاکید بر اینکه باید تلاش ما این باشد که قبح گناه در جامعه نریزد، افزود: از بزرگترین دسیسه شیاطین این است که قبح گناه بریزد تا انسان را به زمین بزنند. درد یک عامل هشداردهنده است که انسان را به درمان وادار میکند، لذا بیدردی یعنی عادی شدن گناه که بسیار خطرناک است. اینکه در جامعه نسبت به منکرات احساس درد نکنیم، بسیار خطر دارد.
نماینده ولی فقیه در سپاه اضافه کرد: حیات انسانی، اکتسابی است و در پرتو دین میسر میشود. پیامبر آمده که انسان را زنده کند و به او حیات طیبه ببخشد. هدف ما انسانها رسیدن به حیات است، هر چند حیات ما ازلی نیست، اما ابدی است و این دنیا با وجود کوتاهی، ابدیت ما را میسازد.
حاجیصادقی عنوان کرد: دین دنیا را میسازد و با حرکت درست در دنیا، آخرت ساخته میشود. فلسفه دین همین است که ما گرفتار جهل مرکب و بیدردی نشویم. خداوند در قرآن میفرماید هر انسانی بنگرد برای فردا چه فرستاده است. لذا باید برای مقصد توشه فرستاد.
وی با تاکید بر اینکه حکمرانی از مسائل مهم همه مکاتب و نظامهای سیاسی است، بیان کرد: نظام حکمرانی سازنده فرهنگ و شاکله جامعه است، اما باید دید نظام حکمرانی حق و شایسته انسان چیست. ۳۰۰ مکتب در باب حکمرانی وجود دارد، اما باید قبل از اینکه سراغ مکاتب دیگر برویم، به اسلام بنگریم، چراکه اسلام اولین شاخصه نظام است.