سیدامیرحسین قاضیزادههاشمی در مراسم پایانی جشنواره بینالمللی فیلم ایثار، اظهار کرد: از دو ماه قبل تفاهم نامه ۶ جانبه با ۶ کشور مسلمان عراق، سوریه، یمن و فلسطین، لبنان و افغانستان در ۶ موضوع مختلف از جمله فعالیتهای مشترک هنری منعقد شده است.
وی تصریح کرد: به نظر میرسد این همکاری اگر عمیق باشد، سایر کشورهایی که در خط ایستادگی در مقابل سلطهگری فرهنگی و تمدنی غرب هستند، هم پیمان شوند و بتوان جشنوارههایی مانند جشنواره ایثار را در کشورهای دیگر نیز برگزار کرد.
قاضیزادههاشمی خاطرنشان کرد: تاکنون نیز مقدمات کار در برخی بخشهای هنری برای همکاری مشترک با کشورهای اسلامی فراهم شده که امید است این مهم در حوزه سینما نیز محقق شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: این بنیاد به عنوان دستگاهی که یکی از وظایف اصلی آن ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، حفظ و نگهداری و پاسداشت نام و یاد مردم قهرمانان این کشور بهویژه قهرمانانی است که به خاک و خون کشیده شده و استقلال این منطقه را حفظ و از مظلومان منطقه حمایت کردهاند، لذا درصدد است تا از تمام ابعاد مختلف هنر شامل سینما و موسیقی و شعر بهطور ویژه حمایت کند.
در این مراسم محسن منصوری، معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، تصریح کرد: هنر یک رسانه بسیار مهم و مقتدر است و در بین انواع آن نیز، هنر سینما و نمایش تاثیرگذاری فوقالعادهای هم در ایجاد باورها و هم در ایجاد ارزشها و نظام رفتاری جامعه دارد، جامعه امروز چه در جنبههای مثبتش مانند کشورهایی که مردمی ارزشمدار دارد و چه جنبههای منفیاش مانند کشورهایی که اخلاقیت و ارزشهای انسانی را کنار گذاشتند، تاثیرپذیری زیادی از هنر دارد.
وی اضافه کرد: البته فلاسفه و صاحب
نظرانی بودند که برخی مکاتب فکری را ایجاد کردند، چرا که برخی مکاتب الهی و متعالی و برخی از آنها غایتگرا یا مادیگرا و یا لذتگرا است، اما آن کسی که مکتب فکری را تبدیل به کالای مصرفی مردم کرده و مردم را به پیروی از آن مکتب واداشته، از ابزار هنر مانند سینما بهره گرفته است.
منصوری بیان کرد: رژیم صهیونیستی به مدد فیلم و سینما توانسته جای شهید و جلاد را در بخشی از افکار جهان جابهجا کند، این بهصورت گسترده توسط تمدن منحط غرب در حال انجام است و ذرهذره میبینیم که ملتها در حال از دست دادن هویت ملی و دینی خود هستند، آن دهکده جهانی که از آن نام برده میشود و جهان غرب به دنبال آن است، مروج آن، هنرمندانی هستند که در اختیار آن فکر و تمدن قرار دارند لذا اگر بخواهیم هویت ملی و دینی و ارزشهای اجتماعی و زبان و ملیت خود را حفظ کنیم، لازمهاش این است که سبک زندگی جامعه خودمان را حفظ کنیم و بپروارنیم.
معاون اجرایی رئیس جمهور تاکید کرد: اگر نسل امروز با روایت صحیح در جنگ روایتها روبهرو نشود، طبیعتاً دیگران تاریخ را روایت میکنند، دیگران اتفاقاتی که امروز و ظلمی که به مردم منطقه شده است، کشتاری که در منطقه شده را به نحو دیگری از طریق کتاب یا سینما یا شعر روایت خواهند کرد، سپس ذرهذره نسلهایی آینده از حقیقت فاصله گرفته و ممکن است اینها به باورشان تبدیل شود، برخی از بدیهیات و واقعیات امروز ممکن است در آبنده تبدیل به سوال و ابهام شود، این شرایط نقش هنرمند امروز ما را برجسته میکند.
در ادامه این مراسم مدیرکل بنیاد شهید خراسانرضوی ضمن تبریک اعیاد دهه کرامت، تصریح کرد: خدارا شاکریم که این توفیق را داریم تا در جوار امام مهربانیها آیین اختتامیه نخستین دور از این جشنواره بینالمللی را برگزار کنیم.
حجتالاسلام مهدی حسنزاده بیان کرد: جبهه مقاومت ظرفیتهای بسیاری داشته است، چند سال از شهادت حاج قاسم گذشته، اما فیلم شهادت ایشان هنوز تولید نشده است و آنطور که شایسته است به این چهره جهانی نپرداختهایم.
وی اظهار کرد: ما به تعداد شهدای جبهه مقاومت ظرفیت فیلمسازی داریم تا در این جنگ نابرابر که دشمن از هرسویی از قدرتاش برای زدن ارزشهای اسلامی استفاده میکند برنده شویم و امیدواریم که با حمایت مسئولان فرهنگی کشور گامهای جدیتری در حوزه فیلمسازی برداشته شود.
بنیاد شهید حمایت ویژه از تولیدکنندگان آثار هنری حوزه ایثار و شهادت دارد
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بنیاد شهید در تولید آثار هنری ایثار و شهادت در تمامی ابعاد مختلف هنر شامل سینما و موسیقی و شعر بهطور ویژه حمایت کند.
لینک کوتاه : https://zamenkhorasan.ir/?p=6408
- ارسال توسط : zamen2
- 186 بازدید
- بدون دیدگاه