دکتر شاپور بدیعی در جشن اهدای زندگی به نیازمندان عضو و گرامیداشت اهداکنندگان عضو، اظهار کرد: از صمیم قلب از حاضران و برگزارکنندگان این محفل باشکوه تشکر میکنیم و معتقدیم که یکی از مقدسترین محافلی است که دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار کرده است.
وی تصریح کرد: استارت پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال ۱۳۸۹ و در دوره مدیریت دکتر بهرامی کلید خورد و از آن زمان تاکنون نام مشهدالرضا(ع) به برکت وجود مبارک امام هشتم(ع) به عنوان یکی از بزرگترین مراکز پیوندی در کشور میدرخشد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه کار پیوند بهخوبی و مجدانه و با جدیت تمام در بیمارستان منتصریه مشهد که یکی از ۳ مرکز درمانی پرکار کشور در این عرصه بوده در حال انجام است، خاطرنشان کرد: بیشک بزرگترین نقش را در این خصوص اهداکنندگان با پر کردن فرم اهدای عضو و خانواده آنها با پرکردن فرمهای رضایت اهدای اعضای عزیزانشان ایفا نمودهاند.
دکتر بدیعی تاکید کرد: همزمان با برگزاری این جشن باشکوه جلسات تخصصی با موضوع اهدای عضو در مشهد و با حضور متخصصان این عرصه از سراسر کشور در مشهد در حال برگزاری است و امیدواریم در خروجی آن شاهد رقم خوردن اتفاقات خوب پس از این جلسه باشیم.
*بیمارستانهای منتصریه، امام رضا(ع) و خاتمالانبیا(ص)، مراکز درمانی موفق مشهد در عرصه پیوند عضو فعال هستند
در این مراسم دکتر محسن علیاکبریان، رییس بیمارستان منتصریه مشهد، گفت: این مراسم به پاس تقدیر از خانوادههایی برگزار شده که بزرگترین تصمیم عمرشان را در سختترین شرایط حالیشان انجام دادهاند.
وی افزود: به جز بیمارستان منتصریه مشهد، مراکز درمانی امام رضا(ع) و خاتمالانبیا(ص) مشهد هم در عرصه پیوند عضو فعال هستند و این ۳ بیمارستان در انجام ۴ هزار پیوند کلیه، ۳۰۰ پیوند کبد، ۵۰۰ پیوند مغز استخوان، ۱۰۰ پیوند ریه، ۲۰۰ پیوند پانکراس، ۳۰۰ پیوند قرنیه و ۴۰۰ پیوند پوست خوش درخشیدند.
رییس بیمارستان منتصریه مشهد با ذکر این نکته که تیمهای قوی پیوندی در مشهد فعالیت دارند، تاکید کرد: قطعاً این موفقیتها به تنهایی حاصل نشده است، عزیزانی که کمتر دیده شدهاند، اما بسیار مثمرثمر بودهاند و ما قدردان تلاشهای خستگیناپذیر آنان در مسیر اهدای حیات به بیماران نیازمند به عضو هستیم.
دکتر علیاکبریان با اشاره به اینکه مرگ مغزی و کما با هم تفاوت دارند، بیان کرد: بیماری که در کما است، شانس بازگشت دارد، اما در بیمار مرگ مغزی سلولهای فرد از کار افتاده است و بهطور متوسط ۷ تا ۹ روز زنده میماند و با یک تصمیم در این بازه زمانی میتوان نام آن فرد را تا ابد زنده نگهداشت.
*مشهد یکی از موفقترین شهرهای کشور در عرصه پیوند اعضا است
در ادامه این مراسم دکتر سیدعلی ملکحسینی، پدر پیوند کبد ایران، تصریح کرد: من در سطح کشور مفتخر به تربیت متخصصان بسیاری در عرصه پیوند اعضا بودم و معتقدم در میان شهرهای مختلف ایران، مشهد یکی از موفقترین شهرهای کشور در این عرصه هم در زمینه داشتن پزشکان متخصص و هم در داشتن بیمارستان تخصصی و داشتن تجهیزات کامل درمانی مورد نیاز بوده است.
وی اضافه کرد: انسان با خواست خدا خلق میشود و در پایان دوران حیاتش که زمان آن دست خودش نیست به سوی خدا باز میگردد، همه انسانها یک روز میآیند و یک روز میروند و هیچکس تا ابد زنده نمیماند، اما کسی تصمیم درستی همچون اهدای عضو میگیرد نامش تا ابد زنده است.
پدر پیوند کبد ایران با تاکید بر اینکه کرامت، بخشش و سخاوت زیبنده انسانهای بخشده بوده و هست، گفت: معتقدیم برجستهترین افراد و اشخاص کسانی هستند که عزیزانشان را از دست دادهاند و در سختترین شرایط حالیشان یک تصمیم خداپسندانه گرفتند و ادامه حیات به بیماران نیازمند به عضو هدیه کردند.
نام مشهدالرضا(ع) به عنوان یکی از بزرگترین مراکز پیوندی در کشور میدرخشد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از سال ۱۳۸۹ تاکنون نام مشهدالرضا(ع) به برکت وجود مبارک امام هشتم(ع) به عنوان یکی از بزرگترین مراکز پیوندی در کشور میدرخشد.
لینک کوتاه : https://zamenkhorasan.ir/?p=4282
- نویسنده : امام پور
- ارسال توسط : zamen2
- 263 بازدید
- بدون دیدگاه