مدیر عامل شرکت دانشبنیان “آهار شرق” روز شنبه در حاشیه رونمایی از این محصول دانشبنیان گفت: این ژنراتور ۳۲۰ مگاواتی عملکرد بسیار قابل قبول و مطمئن در تولید برق کشور دارد که با افتتاح این خط تولید بیشتر از هزار مگاوات از برق کشور در حال تغییر به سیستم و صد درصد بومی میشود.
محمد رضا هاتف افزود: این محصول دانش بنیان ساخت داخل کشور است که سال گذشته به صورت آزمایشی در نیروگاه اصفهان به عنوان یکی از بزرگترین نیروگاههای کشور مورد استفاده قرار گرفت.
وی ادامه داد: سیستم مزبور با ظرفیت بالای ۳۰۰ مگاوات تاکنون در چند کشور پیشرفته از جمله شرکت جنرال الکتریک آمریکا، شرکت زیمنس آلمان، شرکت آ. ب.ب سوییس و باسلر فرانسه راه اندازی شده است و اکنون ایران نیز یکی از تولیدکنندگان این سیستم به شمار میرود.
وی بیان کرد: این شرکت دانش بنیان سابقه طراحی بیش از ۵۰۰ نوع کارت الکترونیکی نیروگاه و پالایشگاهی را در کارنامه خود دارد و با افتتاح آن اشتغالزایی افزون بر ۵۰ نفر از دانش آموختگان مقاطع عالی دانشگاهی کشور و نخبگان فراهم شده است.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: در حال حاضر نیروگاه ۳۲۰ مگاواتی سهند در استان آذربایجان شرقی، نیروگاه ۳۲۰ مگاواتی شازند اراک در استان مرکزی و همچنین دومین واحد نیروگاه ۳۲۰ مگاواتی در اصفهان با به روز رسانی سیستم تحریک خود، هر نیروگاه و سیستم های جانبی آن بیش از یک میلیون دلار صرفه جویی مستقیم و غیر مستقیم داشتهاند.
هاتف گفت: ظرفیت مورد نیاز کنونی کشور جهت به روز رسانی واحدهای قدیمی نیروگاهی بیش از ۲۰ هزار مگاوات است که تاکنون این شرکت موفق به بروز رسانی نزدیک به پنج هزار مگاوات از آنها شده است.