علیرضا خادم پیر روز شنبه در مراسم تودیع و معارفه شهردار تربتحیدریه افزود: اختلاف بین اعضای شوراهای شهر و پرداختن به مسایل سیاسی از دیگر مشکلات شهرداری هاست.
وی ادامه داد: شهرداریها باید بالغ بر ۶۰ درصد بودجه خود را به امور عمرانی و ۴۰ درصد آن را به امور جاری اختصاص دهند که در شهرداری تربتحیدریه محل هزینه این مبالغ برعکس میباشد.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری خراسان رضوی گفت: شهرداری و شوراها زمانی موفق خواهند بود که با شهروندان ارتباط مستقیم داشته باشند و با مدیران دیگر دستگاهها، نهادها و به خصوص ائمه جماعات مساجد، تعامل دوسویه برقرار کنند.
وی افزود: ایجاد اشتغال برای جوانان، معرفی جاذبههای تاریخی و گردشگری به عنوان محلی برای تولید درآمد پایدار و تصمیمسازی بر اساس برنامهریزی درازمدت از مهم ترین اموری است که شهرداری ها باید به آن توجه کنند.
معاون استاندار و فرماندار تربتحیدریه نیز در این مراسم گفت: نخستین شاخصه اصلی تصمیمسازی مدیران و به خصوص مدیران شهرداری آن است که با تکیه بر یک بانک اطلاعاتی دقیق، برنامهریزی کنند.
علیاکبر کیپور افزود: سطح توقع مردم از شهرداری بسیار زیاد و از سوی دیگر تکیه شهرداری بر درآمدهای ناپایدار از قبیل کمیسیون ماده ۱۰۰ است که نه تنها نتیجه مثبتی برای شهروندان در بر ندارد، بلکه باعث افزایش قیمت مسکن و در نتیجه افزایش نارضایتی مردم میشود.
رییس شورای اسلامی شهر تربتحیدریه نیز گفت: با وجودی که تاکید دولت سیزدهم بر کوچکسازی دولت و سپردن امور به دست مردم است، اما در عمل هنوز برای تحقق بسیاری از تصمیمات خود باید به سراغ دولتیها برویم.
اردشیرریاحی افزود: هنوز برای سادهترین امور نظیر نحوه توزیع و قیمتگذاری تخممرغ دولت باید نظر بدهد.
وی ادامه داد: در حالی که تربتحیدریه شهر پیشتاز انقلاب و شهر هزار شهید است، اما به شهر هزار مشکل تبدیل شده است.