طی این ایام دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای انجام زیارت ایمن و سلامت زائران ضمن انجام برنامهریزی های لازم، اقدام به برپایی پایگاههای سلامت در مناطق مختلف و انجام مراقبتهای سندرمیک، آموزش راههای پیشگیری و ضرورت رعایت پروتکلهای بهداشتی و در صورت نیاز انجام آزمایش سریع کرونا کرده است.
وی اضافه کرد: احتمال ورود به موج ششم کرونا در خراسان رضوی در انتهای مهرماه وجود دارد که پوشش فراگیر واکسیناسیون مهمترین راه برای پیشگیری از شیوع این موج در استان است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد دُز اول واکسن کرونا را دریافت کردهاند که با توجه به موقعیت راهبردی و جغرافیایی مشهد مقدس از مدیران حوزه بهداشت در مراکز پنجگانه مشهد و شهرستانهای تحت پوشش در خواست می شود فرصت باقیمانده را مغتنم شمرده و حداکثر تلاش خود را برای ارتقای پوشش واکسیناسیون به کار بندند.
حسینی افزود: با توجه به این که دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بسیاری از شاخصهای سلامت جزء سه دانشگاه برتر کشور است در بحث واکسیناسیون کرونا هم می تواند به این موفقیت نایل شود.
هم اکنون ۹ شهرستان خراسان رضوی در شرایط نارنجی کرونایی، مشهد و ۱۹ شهرستان دیگر در وضعیت زرد و چهار شهرستان استان در شرایط آبی قرار دارند.
۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای علوم پزشکی نیشابور و تربتجام نیز بقیه جمعیت این استان را زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی خود دارند.