دکتر مهدی قلیان افزود: این پایگاه ها در مشهد، فریمان، سرخس، قوچان، چناران، کلات، طرقبه، خواف، کاشمر، گلبهار، بردسکن، تایباد و کاشمر راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: از مجموع این مراکز واکسیناسیون، ۳۰ پایگاه، تجمیعی است که با مشارکت سایر سازمانها و ارگانها به منظور گسترش خدمات رسانی و سهولت دسترسی شهروندان به پایگاههای واکسیناسیون راهاندازی شده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون ظرفیت واکسیناسیون به بیش از ۳۵ هزار دوز در روز رسیده است که این امر موجب افزایش خدمات رسانی به گروههای هدف شده است.
قلیان با تاکید بر این که هم اکنون متولدان سالهای ۱۳۵۵ و قبل از آن مشمول دریافت واکسن کرونا هستند افزود: واکسیناسیون گروه های سنی بر اساس سند ملی انجام می شود و تا کنون بیش از ۳۹ درصد از جمعیت استان زیر پوشش قرار گرفته اند.
وی با اشاره به افزوده شدن مراکز واکسیناسیون کرونا به نقشه و مسیریاب “نشان” ادامه داد: کاربران نقشه و مسیریاب “نشان” میتوانند به نشانی دقیق مرکز واکسیناسیون کرونا دسترسی داشته باشند و در زمان فراخوان با توجه به منطقه مسکونی خود به نزدیکترین محل واکسیناسیون مراجعه کنند.
۴۲ مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال است
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون ۴۲ پایگاه و مرکز تجمیعی واکسیناسیون در مناطق زیر پوشش این دانشگاه راه اندازی شده و فعال است.
لینک کوتاه : https://zamenkhorasan.ir/?p=2031
- ارسال توسط : zamen2
- 198 بازدید
- بدون دیدگاه