احسان یوسفی فرد افزود:سامانه اطلاعات مکانی جی.آی.اس ابزار قدرتمندی برای جمع آوری و تحلیل داده های مکان محور است که با یکپارچه سازی همه اطلاعات توصیفی، مکانی و توپولوژی شبکه، امکان نمایش و تحلیل اطلاعات بر بستر نقشه های جغرافیایی را فراهم و زبان مشترکی را بین بخشهای مختلف یک سازمان ایجاد می کند.
وی ادامه داد:این شرکت با خدمات رسانی به بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک، دارای پهناورترین شبکه فشار متوسط کشور است و استقرار سامانه جی.آی.اس می تواند زمینه مدیریت هوشمند شبکه برق را فراهم کند.
مدیر دفتر جی.آی.اس شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: عملیات برداشت اطلاعات از شبکه فشار متوسط براساس آخرین مدل مفهومی شرکت توانیر از سال ۱۳۹۵ در محدوده زیر پوشش شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی آغاز شد و با اتمام عملیات برداشت اطلاعات در شهرستان نیشابور، پیاده سازی کامل شبکه فشار متوسط و پستهای فوق توزیع در سامانه جی.آی.اس در خرداد ماه امسال به اتمام رسید.
یوسفی فرد افزود: امکان مدیریت علمی و مکان مند بیش از ۲۸ هزار و ۹۴۳ کیلومتر خطوط توزیع برق فشار متوسط و ۳۰ هزار و ۵۱۱ دستگاه پست توزیع در استان فراهم شد.
وی ادامه داد: با توجه به نقش زیرساختی سامانه جی.آی.اس در تحقق اهداف راهبردی شرکت، طبق برنامه ریزی انجام گرفته تا پایان سال ۱۴۰۲ تمامی تاسیسات و دارایی های شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در این سامانه پیاده سازی می شود.