• امروز : پنج شنبه - ۹ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 18 - جماد أول - 1445
  • برابر با : Thursday - 30 November - 2023
1

تولید حدود ۱۱ تن زعفران خشک در نیشابور/تغییر اقلیم تولید زعفران را ۶۰ درصد کاهش داد

  • کد خبر : 7409
  • 27 آبان 1402 - 22:11
تولید حدود ۱۱ تن زعفران خشک در نیشابور/تغییر اقلیم تولید زعفران را ۶۰ درصد کاهش داد
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور از تولید حدود ۱۱ تن زعفران خشک در این شهرستان خبر داد.

علی مبارکی ۲۷ آذرماه در حاشیه بازدید از مزارع زعفران با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز برداشت این محصول ارزشمند از سطح ۴۰۸۲ هکتار مزارع شهرستان اظهار کرد: سطح زیرکشت گیاه ارزشمند زعفران در شهرستان نیشابور ۴۰۸۲ هکتار است که غالباً در مناطق مرکزی و میان جلگه کشت می‌شود.

وی با بیان اینکه محصول زعفران اشتغال مستقیم و غیرمستقیم بیش از ۱۶ هزار نفر روز را به همراه دارد، میزان درآمد ناخالص کشاورزان شاغل در این بخش را بالغ‌بر ۷ هزار و ۱۴۰ میلیون ریال اعلام کرد.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور تصریح کرد: با وجود تغییرات اقلیمی و همچنین کاهش شدید بارندگی، می‌توان با انجام توصیه‌های فنی برای تغذیه، آبیاری به موقع و کافی و همچنین برداشت و فرآوری اصولی و بهداشتی محصول، در بالا بردن کیفیت محصول تولیدی تأثیر بسزایی داشت.

مبارکی یادآور شد: سال زراعی جاری، با توجه به شرایط اقلیمی خاص به طور متوسط از هر هکتار پیش‌بینی برداشت ۳ تا ۲ کیلوگرم زعفران می‌شود که سهم شهرستان از تولید امسال حدود ۱۱ تن زعفران خشک است.

وی افزود: گل‌های زیبا و فیروزه فام زعفران، با توجه به ویژگی‌های خاص، نیاز آبی کمتر، درآمد بیشتر و کمترین مدیریت داشت، پهنه اراضی نیشابور را نیز در برگرفته و در این شهرستان با استقبال کشاورزان مواجه شده است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در رابطه با کاهش شدید محصول زعفران در سال جاری گفت: زعفران گیاهی با نیاز آبی کم و به شدت تحت تأثیر دما و رطوبت است

لینک کوتاه : http://zamenkhorasan.ir/?p=7409

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.