سیدعلی جعفرینژاد در نشستی خبری با خبری با خبرنگاران، با اشاره به اینکه ما همواره با کمبودها و مشکلات دارویی در مواردی همچون انسولین، اسپری سالبوتامول، شربت آزیترومایسین و غیره مواجه هستیم و در کنار آن تحریمهای دارویی را داریم، اما خوشبختانه با مشکلات ایام اوج بحران کرونا مواجه نیستیم، بیان کرد: معتقدیم که شرایط باید بهگونهای مدیریت شود که داروی موردنیاز مردم در نزدیکترین داروخانه در دسترس موجود باشد؛ همچنین باید اشاره کنیم که تخلفات و دپوهای دارویی در داروخانهها مشاهده نشده و ما همواره بر توزیع عادلانه انواع داروها و اقلام دارویی و نیز شیرخشک تاکید داریم.
وی تصریح کرد: ما ۱۲۰۰ داروخانه در سطح استان داریم که ۸۰۰ داروخانه آن در مشهد بوده و ۴۰۰ مورد مابقی در شهرستانها است و تاکنون تخلفات گران فروشی در بحث دارو و شیرخشک گزارش و مشاهده نشده است.
رئیس انجمن داروسازان خراسان رضوی با تاکید بر اینکه در این روزها که بحث عزیمت زائران پیاده حسینی را به سمت کربلای معلی داریم بر همراه داشتن اسپری تنفسی با توجه به وضعیت آلودگی هوا در عراق تاکید داریم، گفت: با توجه وضعیت کشور عراق توصیه بر به همراه داشتن اسپری به تمامی زائران پیاده حسینی بهخصوص افراد با مشکلات تنفسی و بیماریهای مزمن و زمینهای داریم تا که این گروهها در زمان بازگشت به کشور با مشکلات تنفسی مواجه نشوند.
جعفرینژاد در رابطه با مشکلات طرح دارویار، بیان کرد: طرح دارویار با هدف کمک به مردم و عدم فشار مالی بر بیمار اجرایی شد، اما این فشارها به داروخانهها به علت تاخیر در پرداخت بیمهها تحمیل شده و آخرین پرداختی بیمهها در اردیبهشت ماه بوده و با معوقات ۳ ماهه در این خصوص مواجه هستیم.
وی اضافه کرد: میزان بدهی ماهانه بیمههای سلامت، تامین اجتماعی و نیروهای مسلح بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان است که این عدد با توجه به تاخیر ۳ ماهه بالغ بر ۹۰۰ میلیارد تومان است، پس از اجرای طرح دارویار دولت موظف شده که حداکثر زمان تاخیر بیمهها یک ماه باشد، اما اینگونه نیست و تاخیر ۳ ماهه مشکلات زیادی برای داروخانهداران و فعالان دارویی بخش خصوصی ایجاد کرده است.
رئیس انجمن داروسازان خراسان رضوی تصریح کرد: طرح نسخهپیچی الکترونیک موجب اضافه شدن یک نیروی دیگر در داروخانهها شده و افزودن مشکلات دیگری در داروخانهها شده و مشکل نسخهدهی هم باید توسط بیمهها حل شود، اما اگر بیماری به دلیل مشکل سامانه نسخه خود را آزاد تهیه کرده میتواند پس از رفع این مشکل به همان داروخانه مراجعه کرده و مبلغ اضافه را دریافت نماید و دارویش با تعرفه بیمهای محاسبه شود.
در این نشست سیدحسین بهشتیان، دبیر انجمن داروسازان خراسان رضوی، تصریح کرد: در بحث داروهای مورد نیاز در ایام اربعین حسینی و دهه شفاعت و روزهای منتهی به شهادت امام رضا(ع) و همچنین در روزهای شروع سال تحصیلی جدید باید بگوییم که این نیازها شناسایی شده و به مسئولان هم جهت تامین این داروها اعلام شده که در آن زمان با مشکلات دارویی مواجه نباشیم.
وی با ذکر این نکته که ما باید مدیریت درست دارو را در ایام و زمانهای خاص سال داشته باشیم، تاکید کرد: در ۳ روز پایانی ماه صفر افزایش حجم داروهای پرمصرف مرتبط با این ایام را داریم و برای این موضوع به مسئولان مربوطه اطلاعرسانی لازم را داشتهایم تا که زائران پیاده رضوی با مشکلات دارویی مواجه نباشند.
همچنین مرضیه بذرافشان، مدیر روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی انجمن داروسازان ایران و خراسان رضوی هم در این نشست، گفت: در روزهای اخیر بیانیهای پیرامون روابط غیرحرفهای در حوزه دارو منتشر شد و انجمن داروسازان ایران و خراسان رضوی به عنوان تولیت حرفهای داروسازان و داروخانهداران کشور و استان هیچ حمایتی از این اقدامات ندارد.
وی افزود: اگر تخلفی محرز شود به معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد و کارگروه انتظامی سازمان نظام پزشکی مشهد ارجاع میشود، البته تا این لحظه تخلفی در مشهد گزارش نشده که بخواهد پیگیری شود، مشکلی در شهرهای دیگر از جمله تهران بوده است.
تاخیر ۳ ماهه بیمهها مشکلات زیادی برای داروخانهداران و فعالان دارویی بخش خصوصی ایجاد کرده است/زائران اربعین با توجه به وضعیت آلودگی هوا در عراق اسپری تنفسی به همراه داشته باشند

رئیس انجمن داروسازان خراسان رضوی گفت: پس از اجرای طرح دارویار دولت موظف شده که حداکثر زمان تاخیر بیمهها یک ماه باشد، اما اینگونه نیست و تاخیر ۳ ماهه مشکلات زیادی برای داروخانهداران و فعالان دارویی بخش خصوصی ایجاد کرده است.
لینک کوتاه : http://zamenkhorasan.ir/?p=6904
- نویسنده : امام پور
- ارسال توسط : zamen2
- 31 بازدید
- بدون دیدگاه