• امروز : پنج شنبه - ۹ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 18 - جماد أول - 1445
  • برابر با : Thursday - 30 November - 2023
0

سبد فروشی و فروش اجباری اقلام دارویی و مکمل ممنوع است

  • کد خبر : 6748
  • 05 مرداد 1402 - 20:16
سرپرست معاونت غذا و دارو علوم پزشکی مشهد گفت: سبد فروشی و فروش اجباری اقلام دارویی و مکمل به داروخانه‌ها از سوی شرکت‌های پخش ممنوع است و در این خصوص به شرکت‌ها تذکر داده‌ایم و به محض دریافت گزارش یا شکایت از داروخانه‌ها، با شرکت‌های متخلف برخورد خواهیم کرد.

حسن وکیلی در جلسه ستاد توزیع داروی ۳ استان خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی که با حضور معاونان و مدیران غذا و داروی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های مستقر در ۳ استان و مدیران و مسئولان فنی شرکت‌های پخش دارو و لوازم مصرفی پزشکی برگزار شد، اظهار کرد: به منظور مدیریت بهتر امور تهیه و تدارک دارو در واحدهای تابعه و تحت نظارت دانشگاه، یکی از اولویت‌های کاری در حوزه معاونت غذا و دارو، پیگیری تفویض اختیار انجام شده توسط مقام عالی وزارت در خصوص استقلال مالی معاونت‌های غذا و دارو بوده و خوشبختانه موافقت‌های اولیه از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: باید با الهام گرفتن از آموزه‌های عاشورا نظیر امر به معروف و نهی از منکر و خصایص شجاعت، ایثار و آزادگی و تطبیق صفات حسینی با عملکرد خوب خود به رشد و توسعه حوزه‌های تخصصی دارو و ارتقای آن و همچنین نشر فرهنگ ایثار و گذشت کمک کنیم و روند خدمات‌رسانی شایسته به مردم را فراهم کنیم.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه به مشکلات مالی شرکت‌های دارویی واقف هستیم، بیان کرد: سبدفروشی و اجبارفروشی اقلام همراه هم از سوی شرکت‌ها نباید به داروخانه‌ها تحمیل شود و در این خصوص تذکر لازم را داده‌ایم و باید صرفاً موارد مورد نیاز داروخانه‌ها در اختیارشان قرار بگیرند و موارد سبد فروشی و تحمیلی نباشد.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: سهم این دانشگاه از مجموع داروی توزیعی کشور ۶٫۵ تا ۷ درصد بوده است، با وجود کمبودهای کشوری برخی از داروها، در معاونت غذا و داروی دانشگاه تلاش می‌کنیم که داروهای موردنیاز مردم در داروخانه‌ها موجود باشند.
*ثبت ۱۳۰۰ قلم دارویی به همراه شیرخشک رژیمی در سامانه تیتک الزامی است
در این نشست سیدعلی جعفری‌نژاد، رئیس انجمن داروسازان خراسان رضوی، گفت: اولین نکته‌ای که لازمه شرکت‌های پخش دارویی بحث مسائل و پشتیبانی‌های مالی بوده و رفع دغدغه‌های این حوزه موجب کیفیت هرچه بهتر خدمات‌رسانی‌های دارویی می‌شود.
وی افزود: مشکلی در بحث توزیع دارو نداریم و نیاز داروخانه‌ها و بیمارستان‌های استان و حتی استان‌های همجوار را به‌ لحظه تامین می‌ کنیم.
جعفری‌نژاد با بیان اینکه بر کاهش داروخانه‌های دولتی و افزایش امکان رقابت در بخش خصوصی و همچنین توزیع عادلانه دارو تاکید داریم، خاطرنشان کرد: ثبت ۱۳۰۰ قلم دارویی به همراه شیرخشک رژیمی باید از طریق سامانه تیتک انجام شود و در این سامانه ۱۳۰۰ قلم تعریف شده است تا توزیع عادلانه باشد.
رئیس انجمن داروسازان خراسان رضوی تاکیدکرد: کمبود دارویی داریم، اما این موضوع مدیریت شده تا داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها با مشکل روبه رو نشوند و برای سرم هم به همین شکل اقدام شده است.

لینک کوتاه : http://zamenkhorasan.ir/?p=6748

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.