• امروز : پنج شنبه - ۳۰ شهریور - ۱۴۰۲
  • برابر با : 7 - ربيع أول - 1445
  • برابر با : Thursday - 21 September - 2023
0

کلنگ بیمارستان ۳۲۰ تخت خوابی شهید کلاهدوز قوچان به زمین خورد

  • کد خبر : 6202
  • 31 فروردین 1402 - 23:56
کلنگ بیمارستان ۳۲۰ تخت خوابی شهید کلاهدوز قوچان به زمین خورد
با حضور جمعی از مسئولان محلی کلنگ بیمارستان ۳۲۰ تخت خوابی شهید کلاهدوز قوچان به زمین زده شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قوچان پنج شنبه ۳۱ فروردین‌ماه در آیین کلنگ زنی بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی شهید کلاهدوز این شهرستان، اظهار کرد: پروژه بیمارستان ۳۲۰ تخت خوابی شهید کلاهدوز به مساحت ۵ هکتار ساخته خواهد شد.

فرشید فتحی مقدم با بیان اینکه برای تکمیل این بیمارستان ۹۶۰ میلیارد تومان اعتبار موردنیاز است، عنوان کرد: بیمارستان جدید همواره یکی از دغدغه‌های اساسی مسئولین این شهرستان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از بزرگترین قدم‌های رسیدن به این هدف تأمین زمین مورد نیاز بود که با کمک خیر نیک‌اندیش سلامت این امر محقق شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قوچان با تأکید بر لزوم پیگیری بیشتر خیرین و مسئولین برای این پروژه، افزود: بر اساس پیگیری‌های انجام‌ شده مجوز ساخت این بیمارستان از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اخذ شده و طی یک تفاهم‌نامه مقرر شد ساخت آن با همکاری خیرین سلامت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شود.

مسعود دوغایی مقدم قائم‌مقام مجمع خیرین سلامت شهرستان قوچان در این مراسم گفت: مجمع خیرین سلامت شهرستان قوچان به‌ صورت کاملاً مردمی، غیرسیاسی و بدون وابستگی به هر جناح با پشتوانه چندین ساله تاکنون پروژه‌های قابل توجهی همچون دیالیز دکتر پویان، آی سی یو نوزادان رضا را در کارنامه خود دارد.

وی بابیان اینکه مجموعه خیرین سلامت شهرستان قوچان دارای توانایی بالقوه است، اظهار کرد: خوشبختانه خیرین سلامت شهرستان این توان را پیداکرده‌اند و ۶۰ درصد از مبلغ نهایی ساخت بیمارستان که رقم ۹۶۰ میلیارد تومان است را به عهده گرفتند.

دوغایی مقدم افزود: اگرچه برای تکمیل این بیمارستان به ازای هرکدام از اهالی شهر باید مبلغی حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان دریافتی داشته باشیم اما ۷۰ درصد مردم شهر نمی‌توانند به ما کمک کنند و ما هم نمی‌توانیم سراغ ۳۰ درصد باقی‌ مانده برویم بنابراین خواسته ما از مردم و رسانه‌ها این است که اولویت بیمارستانی را برای کمک مشخص کنند تا افراد بیشتری به ما بپیوندند.

وی بابیان این نکته که برای تکمیل یک پروژه بیمارستانی در بخش خصوصی ۸ تا ۹ سال زمان موردنیاز است، گفت: این پروژه هرچند ساخت آن طولانی شود اما می‌تواند در قالب مرحله‌بندی افتتاح شود و اگر بتوانیم در سه سال آینده اورژانس بیمارستان را به‌عنوان فاز نخست به بهره‌برداری برسانیم کار بزرگی انجام داده‌ایم.

قائم‌مقام مجمع خیرین سلامت شهرستان قوچان تصریح کرد: خیرین همواره به دو شکل در ساخت پروژه‌ها به ما کمک می‌کنند. گروه نخست مبلغ واریزی به‌صورت یکجاست که ما هم به آن‌ها قول می‌دهیم بهترین بهره‌وری را از وجه دریافتی داشته باشیم و دومین گروه شامل کمک‌های مستمر خیرین می‌شود که در این حوزه حتی کمک‌های اندک ۵۰۰۰ تومانی هم در تسریع روند ساخت بسیار مؤثر خواهد بود.

لینک کوتاه : http://zamenkhorasan.ir/?p=6202

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.