• امروز : پنج شنبه - ۳۰ شهریور - ۱۴۰۲
  • برابر با : 7 - ربيع أول - 1445
  • برابر با : Thursday - 21 September - 2023
0

التماس اروپا به ایران برای حل مسائل فی‌مابین

  • کد خبر : 4892
  • 17 شهریور 1401 - 22:38
التماس اروپا به ایران برای حل مسائل فی‌مابین
عضو مجمع تشخیص مصلحت با بیان اینکه دولت سیزدهم حل مساله را بنای کار خود قرار داده، گفت: در حال حاضر اروپایی‌ها که حاضر نبودند با ما کار کنند، ملتمسانه از دولت ایران خواهان حل مسائل فی‌مابینند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت با بیان اینکه دولت سیزدهم حل مساله را بنای کار خود قرار داده، گفت: در حال حاضر اروپایی‌ها که حاضر نبودند با ما کار کنند، ملتمسانه از دولت ایران خواهان حل مسائل فی‌مابینند.

محمد حسین صفار هرندی عصر امروز، ۱۷ شهریور ماه، در همایش طرح ولایت بسیج اساتید که در هتل امامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: برخی باور دارند که می‌توان کشور را با استفاده از آموزه‌های معنوی در کنار تخصص و دانش روز اداره کرد. روزی کسانی در مخالفت با این باور ایستادند. منشا این مخالفت‌ها به غیر از وسوسه‌های دشمنان، ضعف‌های اخلاقی در برخی بود که به مرور وقتی با ناملایمات روبه‌رو شدند، این ضعف‌ها آنان را واردار به تجدید نظر در باورهای پیشین کرد.

وی با بیان اینکه این زمزمه‌های تجدید نظرخواهانه از دهه ۷۰ شروع شد، افزود: آقای روحانی از همان ابتدای شروع دولتش بیان کرد ما چاره‌ای جز پیوستن به غافله جهان نداریم. از طرف دیگر کسانی بودند که معتقد بودند مشکل ما این‌ مساله نیست. ما دنبال قطع ارتباط خودمان با جهان نیستیم اما جهان فقط آمریکا نیست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت عنوان کرد: با مرور منطق این ۲ جریان، می‌بینیم تکیه‌گاه منطق تجدیدنظرطلبان این بود که جهان تک‌قطبی شده و در اختیار غرب است و کسی توان مقابله با خواست آمریکا را ندارد و نگاه ایدئولوژیک پاسخگوی مسائل امروز جهان نیست. البته کسانی که دارای این منطق بودند، جزو پیشروان انقلاب و از یاران امام(ره) بودند و حتی در دهه ۶۰ برخی از آنان تندتر از بقیه، یقه مخالفان امام را می‌گرفتند.

صفار هرندی اضافه کرد: تکیه‌گاه منطق وفاداران به انقلاب هم این بود که معادلات جهان به نفع ما تغییر کرده و غرب هم بیان می‌کند جریان اسلام‌گرایی با محوریت جمهوری اسلامی یکی از رقبای ماست که هنوز ابعاد آن را نشناخته‌ایم.

وی با بیان اینکه تغییرات ژئوپولیتیک در جهان به نفع وفاداران به انقلاب است و این یک نگرش واقع‌بینانه است و نه ایدئولوژیک، گفت: منطق وفاداران به انقلاب می‌گوید بین کشورهای جهان ما باید با کشوری کار کنیم که در عین قدرتمند بودن، از ما باج نخواهد. در همین مسیر با چین مواجه می‌شویم که خواهان رابطه استراتژیک با ماست؛ بدون اینکه مانند کشورهای استعماری طمع داشته باشد.

لینک کوتاه : http://zamenkhorasan.ir/?p=4892

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.