سرگرد محسن زنگویی افزود: با توجه به قرارداشتن جاده گناباد به بجستان در مسیر تردد تعداد زیادی وسایل نقلیه و مسافران عبوری و نقطه ارتباط استانهای خراسان رضوی و استانهای مرکزی و شمالی کشور به دلیل کم عرض بودن و ارتفاع زیاد و حداقل دو متری سطح جاده با شانه خاکی اطراف آن همواره شاهد بروز سوانح جاده ای جرحی و منجر به فوت در این مسیر هستیم به طوری که در ۲ هفته گذشته در ۲ سانحه دو تن فوت کردند و تعدادی مصدوم شدند.
وی ادامه داد: مسوولان ذیربط و از جمله راهداری و حمل و نقل جاده ای و راه و شهرسازی باید در اسرع وقت نسبت به بهسازی این مسیر اقدام کنند تا شاهد استمرار این چنین سوانح ناگوار رانندگی نباشیم.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار گناباد هم به خبرنگار ایرنا گفت: جاده گناباد به بجستان از جمله محورهای بسیار پر تردد این شهرستان و مسیر تردد مسافران و تعداد زیادی وسایل نقلیه سبک و سنگین از استانهای سیستان و بلوچستان،خراسان جنوبی و خراسان رضوی به تهران و استانهای مرکزی و شمالی است که به علت وضعیت نامناسب و از جمله کم عرض بودن و ارتفاع زیاد سطح جاده با شانه خاکی اطراف آن شاهد بروز سوانح ناگوار رانندگی در آن هستیم.
ابوالفضل شاکری افزود: این جاده در ۳۰ سال گذشته و با توجه به تردد و تعداد کم وسایل نقلیه در آن زمان احداث شده است و در این مدت هیچ گونه تعریضی در آن صورت نگرفته است اما هم اکنون با توجه به حجم زیاد وسایل نقلیه عبوری و افزایش خطر پذیری و سوانح رانندگی متعدد باید در سریع ترین زمان ممکن برای بهسازی آن اقدام کرد.
وی ادامه داد: ساخت جاده دو بانده گناباد به بجستان در دستور کار قرار دارد که بعد از پیگیری ها و اخذ اعتبار لازم ساخت آن آغاز می شود.